Névtelen Blog

Névtelen Blog

A blog célja

2021. május 11. - Fruzsi_H

Ezt a blogot iskolai célok miatt hoztam létre, de ha már így alakult akkor ezt a rajznak illetve rajztippek megosztásának szentelem.

Első sorban a digitális rajzló fogok beszélni, hiszen azt manapság egyre több embert érdekelhet (közük engem is), de ha valakit a tradicionális, azaz a papír + ceruza típusú blogok érdekelnek az is nyugodtan jöjjön ide, hiszen abban is tudok tanácsokat adni.

Többek között a táblagépekről (például: Mit érdemes megvenni?, Első táblagép tanácsadás), rajzporgramokról ( Legjobb ingyenes rajzprogramok, Mit töltsek le), és egyéb esetleg hasznos tudnivalókról fogok beszélni.

Remélem felkeltettem az érdeklődésedet és meglátogatod a blogomat. Ha bármi kérdésed van, ne habozz, tedd fel nyugodtan én itt leszek, hogy segítsek neked a rajzos utadon.

A bejegyzés trackback címe:

https://nevtelenblog.blog.hu/api/trackback/id/tr816531208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása